OCR Norway

Du har alltid et valg!

Mari Weider

Gårsdagen kunne virkelig vært en dag man kunne puttet rett i søplekassa! Jeg slutter aldri å bli overrasket over folk! For å si det sånn...de blonde naive dagene er over. Verden er og blir et kynisk og kjipt sted, ingen grunn til å tro noe annet. Men like overrasket blir jeg, det bor en iboende tro i meg på at folk er gode...men på tide å vokse opp nå.

Uansett...vel hjemme i sola kunne jeg ikke annet enn å smile! Herregud for noen dager vi har foran oss nå! Det er meldt sol, sol og sol - og temperaturer opp mot 20 grader hele helgen og neste uke. Gjett om det skal bli digg! Jeg har definitivt en date med både kortere tightser og topper da sammen med løpeskoa!

Lille Nora min har jo startet på friidrett og har satt seg det beskjedne målet at hun skal bli olympisk mester i hekkeløp. Noe ambisiøst tenker jeg, men jeg heier på henne! Og i går var første utetrening ved Skedsmohallen. Jeg hadde pakket løpetøyet og skulle utforske løpemulighetene rundt Oksefjellet som jeg har hørt så mye om. Og jeg ble ikke skuffet. For det første må jeg si at å bevege seg rundt friidrettsbanen med både mammaer og pappaer som heiet på barna, og alle ungene i treningstøy var utrolig kult. Jeg følte meg umiddelbart hjemme, og tenker at det her kan jeg leve med. Dog var været helt magisk i går, så det kombinert med god stemning og blide mennesker - så kan det jo ikke annet enn kjennes digg ut!

Men så kommer jo den beste biten. Av alle steder jeg har drevet og løpt mens jentene trener, må Oksefjellet være det aller beste. Fantastiske myke skogsstier, lett kupert terreng, litt vann og ellers bare deilig fuglekvitter i skogen ga meg de aller beste for holdene for en vidunderlig løpeopplevelse. Planen var 4 x 5 minutters intervaller i sone 4 - det endte opp med 6 x 5 minutter og nesten 9 km digg løping. Utrolig deilig å kunne strekke på beina og bare la tankene fly - som jeg sa på snap (ocrnorway) underveis - hvilepuls og arbeidspuls kan av og til være to sider av samme sak!

Nyt dagen fineste <3

KlemMari

 

image.jpg