OCR Norway

Kremen stikker til Wox - Telemark!

Mari Weider

Fy søren for en tur vi hadde til Nederland Mona, Robin, Supermann og jeg. Det er en sånn tur som virkelig legger seg på minnet! Det eneste skikkelig stusselige med den turen var at Robin måtte fungere som kameramann på løpsdagen. Dog fikk vi kule bilder og videoer...men altså - vi var jo der for å løpe! 

Men om snaue 3 uker er den jobben ledig!!! Da stikker vi nemlig på tur igjen - noen litt mer comfy enn andre - Robin tar inn på hotell mens vi andre kommer rasende ned til Telemark på løpsdagen. Blir et bikkjerace, men som vi sa igår - det viktigste er at vi får løpt - fordi vi ELSKER det!!!! Mona står over det løpet, men til gjengjeld har vi en finfin erstatning i Line! Tror det kommer til å funke gull det og!

Men dere - husk at påmeldingen til Wox stenger om 5 dager!!! Innen 9.mai må du ha bestemt deg! Skal du også bli med kremen til Telemark??? Vi har definitivt plass til flere!!! 

Nå er det fag på tapeten for meg, og fag betyr annerledes dag og private klær! Alltid like stas! 

Ha en herlig dag dere og <3 

klemMari

image.jpg