OCR Norway

Rester etter festen!!!

Mari Weider

God morgen alle fine!

Herlighet...hva skjedde i går liksom??? Det bare eksploderte på nettet, og telefonen sto ikke stille et sekund hele dagen. Utrolig kult, men nesten litt surrealistisk. Men i den harde kjerne av sporten har vi aldri vært i tvil - 2016 kommer til å være hinderløpets år i Norge! Vi har sett en økende interesse for sporten de to siste årene, og med helgens to siste løp nå med WOX og Barskingen - begge med beliggenhet litt utenfor hovedstaden faktisk, har utrolig mange fått øynene opp for sporten. Og det er så kult! Til helgen banker Storebror inn over hovedstaden, Tough Viking inntar Tryvann igjen og med sol og 22 grader spådd tør jeg ikke tenke på resultatet engang. Fjorårets vanvittig kalde og vonde opplevelse er et svakt minne, og jeg håper det erstattes av utelukkende positive minner til helgen.

Team OCRNorway stiller sterkt også til helgen, i går kveld måtte jeg løpe ut på posten for å sende avgårde 5 nye vester til nye medlemmer, og på dagen i går rundet vi 70 medlemmer. Det kommer stadig spørsmål om hva slags krav vi stiller, om det er noen opptaksprøver osv...og NEI det er det ikke. Tanken bak team OCRNorway er at det skal være plass til alle. Jeg har sagt dette mange ganger allerede, men en god ting kan tydelig aldri sies nok ganger - Vi har noen av de beste løperne med på laget, men vi er også en solid gjeng med livsnytere som løper hinderløp fordi det gir oss glede og samhold. Og det er akkurat det som er tanken, med teamet skal du alltid ha noen å løpe med, noen å være sammen med, noen å trene med og noen å reise på tur med. Vi reiser et lite knippe ned til EM i Nederland i juni, vi ble plutselig en person til som reiser til Spartan i Edinburg i juli - og den store utenlandsturen som blir planlagt går jo til Tough Guy i Wolverhampton i januar - da er det 30 års jubileum og store ting kommer til å skje i den lille byen!

Men tilbake til overskriften - jeg fikk i helgen lov å gå bananas på kleslageret til Skins og ta med meg det jeg syntes var kult og håpet skulle selge på Barskingen. Jeg fikk lov å selge den nyeste DNAmic kolleksjonen til 30% rabatt - og vet dere - det ligger fortsatt et rikt utvalg hjemme. Plaggene jeg har en god del størrelser igjen av er

- Living line - tights i lang, Capri og kort modell + topper

- Midnight sage - tights i lang + Capri og noen topper

Digger detaljene på jentekolleksjonen til DNAmic, selene, mesh + fargekomboen <3

Digger detaljene på jentekolleksjonen til DNAmic, selene, mesh + fargekomboen <3

til gutta rasket jeg med meg den råeste kolleksjonen jeg har sett på lenge

- Broken Maze - masse korte tights + topper

- Superpose shorts - shorts med tights under (vet en del gutter synes det er digg med shorts over tightsen spes ved bruk på f eks helsestudio eller ute blant folk

- Topper i black/lemoncello for de som ønsker å være kule men litt mer diskret

Damian her i broken Maze + black/lemoncello &lt;3

Damian her i broken Maze + black/lemoncello <3

Ønsker dere å handle noe av meg er det altså fortsatt mulighet, så bare bruk kontaktskjemaet på toppen og send meg gjerne en mail ;)

Ha en super dag da - ikveld skal jeg i barnebursdag...eller alternativ hinderløptrening som jeg liker å tenke på det som - klatreparken på Sørum! Perfekt for grepstrening...og masse gøy! Og dere - sommeren har kommet, jeg har nå ikke tenkt å ha på meg en lang tights på lang tid nå, digg å endelig kunne sprade i den nye Skins-kolleksjonen ;)

KlemMari

Vet sannelig ikke om jeg trenger ny bikini i år jeg....kanskje jeg skal gå for skins-skille ;)

Vet sannelig ikke om jeg trenger ny bikini i år jeg....kanskje jeg skal gå for skins-skille ;)