OCR Norway

Har ikke glemt dere...#timeofmylife #barskingen

Mari Weider

Herregud!!! Jeg har ikke glemt dere altså! Men dagen idag har bare vært pepret med så mye gøy! Alle som kan krype og gå i hinderløpNorge har vært i rakkestad idag, og jeg tror jeg klarte å gi de fleste en klem!

på vei hjem nå, fyllt på energilagrene med litt god gammeldags Mac'ern og har nå sikte mot sofaen! Jeg håper så fort som mulig å få løpsreviewen ut til dere - og for ikke å snakke om selfieprosjektet mitt!

fornøyd med egen innsats idag, vi ble som forventet gruset nedenom og hjem av Team Skins, men jaggu beit de gamle fra seg! En anstendig 2.plass - kun 1 mins før 3.plassen! Team OCRNorway satte forøvrig standarden ellers og med knallplasseringer i både herre og dameklasser - for ikke å snakke om den festen vi holdt! Dere er helt fantastiske!!! 

klemMari

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg