OCR Norway

Go HARD or go HOME!!!

Mari Weider

Fy søren for en økt, for et rush, for en mestringsfølelse! Ja rett og slett fy flate så kult!!! 

 

image.jpg

Jeg hadde egentlig ikke så store forhåpninger til gårsdagen, med en tung løpeøkt til jobb med en puls jeg ikke skjønte noe av, men 2-3 timers søvn i kroppen og sliten nok til å sovne på bussen og våkne på vei ut av Lillestrøm på veien hjem. Ja jeg veltet til og med over på fanget til Nora i bilen ned til Rakkestad og slumret litt.   Hva skulle det bli ut av dette???

Men når vi kommer ned, møter igjen gutta fra Wox, møter Caroline som er det nyeste medlemmet av Team OCRNorway og ikke minst Bjarte som ivrig som en liten unge...ja da tennes gnisten! Det som skulle være en liten treningsøkt, ble til en aldri så liten konkurranse og ikke minst ble det en mestringsøkt av en annen verden. 

 

image.jpg
image.jpg

Dere kjenner vel nå til min store skrekk for EM med peggboardet! Det kommer i fler og fler av de store konkurransene og jeg frykter det hinderet! Men idag klarte jeg faktisk å nesten fullføre Bjartes peggrekke - kun 4 hull manglet - og i mitt hodet var det godkjent! Jeg droppet dog og tok 10 symbolske burpees...bare for syns skyld! Men jeg var så stolt så stolt! Og cliffhanger som kom rett etterpå gikk også relativt smidig!

som dere så av innlegget fra igår hadde Bjarte laget et suverent opplegg til oss som kombinerte både løping, burpees og hinder. Ble jo rene hinderløpet ut av det, og som både Bjarte og Supermann sa "vi leker ikke!" Neivel...så resultatet er en mørbanket kropp igjen...tar på med det opplegget her altså!

 

Ellers hadde Bjarte jaggu meg hevet irish table og, så både det og veggen er hakket høyere enn på konkurranser. Gir desto høyere rush å komme opp på begge to relativt elegant!  

Men antagelig det kuleste og råeste jeg klarte var  Nunchakugrip...dere vet de stavene som henger ned og som man skal holde seg fast i bare ved hjelp av grepet!!! Klarte den og! Herregud måtte stoppe og skryte litt til Fineste Hege! Haha fikk streng beskjed av Bjarte etterpå at slikt gjør vi bare ikke midt i en konkurranse! Haha men var jo bare så stolt!

 

Men OK - skal ikke gjenta seg Bjarte :)   Uansett...jeg dro hjem med et ørlite større håp om jeg faktisk kan finne på å klare et og annet i EM...og det er gøy da!   I ettermiddag skal jeg øve meg på Sternum check. Den andre av mine 3 store redsler i EM!   KlemMari

Men OK - skal ikke gjenta seg Bjarte :) 

Uansett...jeg dro hjem med et ørlite større håp om jeg faktisk kan finne på å klare et og annet i EM...og det er gøy da! 

I ettermiddag skal jeg øve meg på Sternum check. Den andre av mine 3 store redsler i EM! 

KlemMari

Team OCRNorway - for en herlig gjeng!   ...og Bjarte - vi sees snart igjen! 

Team OCRNorway - for en herlig gjeng! 

...og Bjarte - vi sees snart igjen!