OCR Norway

Jeg ba bare om litt teknikktrening...

Mari Weider

...og dette var det jeg fikk!

Altså...hallo...jeg vet hvordan man tar burpees, og jeg har kontroll på løpingen, og jeg konkurrerer hver helg nå. Jeg trenger BARE litt teknikktrening!

Men Bjarte tuller man altså ikke med. Denne mannen er blodseriøs! Her er alt en hinderløper kan drømme om, alt du møter på de mest avanserte banene i verden. Jeg skal til EM om 20 dager og da er Bjarte mannen jeg må henge med. Han er så god på dette, og alle hindrene er etter korrekt standard. Men i dag blir vi altså kjørt ut på et aldri så lite treningsløp. Som mr Farm Ninja himself sier, du vil alltid møte et hinder med høy puls! Jaja jeg vet det...men når jeg ikke takler det med hvilepuls engang da...

Men uansett - jeg gleder meg til å stikke ned til Rakkestad etter jobb i dag. Og med en rolig joggetur til jobben + økten hos Bjarte så kan jeg lett annonsere at uken har fått en skikkelig kickstart! Resten av uken blir som følger:

Tirsdag - sykle til jobb + hinderløptrening på slorahallen

Onsdag - styrke + konkurranseintervaller ved Skedsmohallen

Torsdag - rolig jogg til jobben

Fredag - precamp på Barskingen

Lørdag - BARSKINGEN 2016

Søndag - rolig jogg ved Skedsmohallen + dugnad

KlemMari

//Bilder hentet fra Farm Ninja sin facebookside//