OCR Norway

Gårsdagens smerte! #OCRkisses

Mari Weider

Herregud for en dag det var igår...igjen liksom! Jeg blir like blown away hver gang vi både skal løpe løp OG henge med de fine folka våre. Jeg trodde nesten vi bare var et par stykker som skulle ned til Skien fra team OCRNorway igår...men så...se hva som skjedde!

Fyttigrisen for en kul gjeng! Jeg sliter enda litt med fjes og navn, men setter uendelig pris på at folk er direkte og stikker ansiktet sitt opp i mitt og sier "Hei, vi har pratet litt på face!" ;) Hehe jeg er intet mindre en håpløs når det gjelder navn!

Fyttigrisen for en kul gjeng! Jeg sliter enda litt med fjes og navn, men setter uendelig pris på at folk er direkte og stikker ansiktet sitt opp i mitt og sier "Hei, vi har pratet litt på face!" ;) Hehe jeg er intet mindre en håpløs når det gjelder navn!

Men uansett - helt herlig! Og jeg er så stolt. Våknet opp til en melding fra Line (som btw ikke fikk med seg teambildet!!!!) om at vi virkelig burde spre det glade budskap enda mer! For det er flere som lurer på hva man må gjøre for å bli med på teamet, er det noe krav, tester osv! Og NEI! Det er ikke det. Hos oss er alle velkomne, uansett alder, størrelse, treningsmengde, newbie i OCRmiljøet eller erfaren eliteutøver! Eneste kravet er at du er en person med godt humør og som er klar for å ha det gøy!

Nok om det - løpet WOX er det som gjelder idag. Straks skal jeg sette meg ned og skrive den obligatoriske reviewen i Runners World, bare litt frokost først og finne ut hva jeg skal bruke dagen til. Burde løpe en liten tur, det er Loppis hos Treningsfrue og det er et hus som burde ryddes....hmmm valgets kvaler. Men først - WOX. De innfridde virkelig igår altså! Jeg skal ta mer om løpet i seg selv hos RW, men vil bare trekke frem et par ting her... For en stund siden visste jeg ikke helt hva OCRkisses er...jeg trodde det var to som kysset i gjørma underveis i et løp...hehe og JAAAAAA jeg er blond! Men nå vet jeg jo så meget bedre - OCRKisses er rett og slett alle "kyssene" du ender opp med etter å ha forsert alle hindrene i et løp. Jeg pleier ikke å være så hardt rammet, men igår kunne jeg fornøyd stå og telle opp i speilet alle kyssene mine! Spesielt etter å ha fullført 120 meter med sprint gjennom en paintballbane med x antall triggerhappy gutter som sikkert syntes det var superkult å få plaffe løs på første blondina som kom. Hjalp vel ikke at jeg kom helt alene heller, så de fikk nok tid til å sikte seg inn på målet!

Hehe du er litt gal i hodet når du er stolt av OCR-kissesene dine og egentlig har lyst til å vise de til hele verden og fortelle hvor gøy det var å bli skutt på ;) Sykt...

En annen ting de hadde klart å få til igår var strømmen...jeg har egentlig ingenting til overs for strøm...men igår måtte jeg le litt. Vi visste alle at det var strøm i disse trådene...trodde vi. Og vi hadde jo sjekket ruta og sett oss ut at vi lett (!) kunne unngå strømmen ved å skli under.

Skrekk i blikket til Robin. Han hadde ingen planer om å touche noen tråder!

Skrekk i blikket til Robin. Han hadde ingen planer om å touche noen tråder!

Men derimot Thor og jeg...vi måtte jo teste. Jeg helt ufrivillig helt på toppen - og jeg kan skrive under på at hinderet virket! Er som du får et skikkelig hestespark rett i ræva når du toucher. Noen løp har ikke strøm på alt de henger opp, men her var det definitivt strøm!

Og Thor stakkar...hehe unnskyld at jeg ler Thor - du er bare så herlig! ..hadde ikke fått med seg at det var strøm, og da han la seg på ryggen for å skli under toucha han med brystet og fikk seg en skikkelig karamell. Den mannen altså - gir alt og litt til for sporten. På CV`n sin har han både overtråkk, knekt tann og nå strøm rett i brystet. Han er kanskje en av de råeste vi har på laget ;)

Aight...nå skal jeg slappe av litt før jeg finner ut hva dagen bringer - uansett skrives vi straks igjen!

KlemMari

Herlige bilder knipset av Line i mål - når man gir alt og litt til. Robin safet inn 1. plassen, Supermann endte på en elegant 13.plass og jeg...ja på tross av 1.jente i mål så ble det 5.overall blant jentene - gidder ikke nekte for at jeg er skuffet engang, men når det kommer orienteringsløpere bakfra og gruser...ja da er man maktesløs! Men litt stolt og da...alltid gøy å kommer første jente imål ;)

Herlige bilder knipset av Line i mål - når man gir alt og litt til. Robin safet inn 1. plassen, Supermann endte på en elegant 13.plass og jeg...ja på tross av 1.jente i mål så ble det 5.overall blant jentene - gidder ikke nekte for at jeg er skuffet engang, men når det kommer orienteringsløpere bakfra og gruser...ja da er man maktesløs! Men litt stolt og da...alltid gøy å kommer første jente imål ;)