OCR Norway

#500 muffins og bunadspullup

Mari Weider

Det var herlig mange som fulgte med meg underveis i prosjektet mitt #500muffins. Tusen takk for alle herlige kommentarer og innspill, dere gjorde alt så mye mer gøy og at det gikk unna! Jeg endte tilslutt på 518 muffins og det tok tilsammen 5,5 timer!  

I mangel på vin er det deilig å vite at True aldri svikter meg :)    

I mangel på vin er det deilig å vite at True aldri svikter meg :) 

 

Og endelig ble det 17.mai igjen! For en dag vi har hatt, været kunne ikke vært mer perfekt, sol og bunadtemperatur - og med verdens herligste jenter kan jeg ikke klage et sekund. På tross av å sitte i 17.mai kommiteen klaget de ikke et sekund og var blide og fornøyde fra start til slutt. Bare digger disse jentene altså! Og som hør og bør startet vi dagen med både apestreker og #bunadspullup!

KlemMari

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Nå er det kun 3 dager til ildprøven WOX i Telemark med 10 km i en heftig løype - om oppkjøringen ikke har vært optimal, skal jeg i det minste bruke de siste 3 dagene så godt jeg kan!