OCR Norway

Alt du kan utsette til imorgen...

Mari Weider

...bør gjøres idag! 

Jeg er mesteren over alle mestre til å utsette ting hvis de kan utsettes. For det første skaper dette et unødig stress, og for det andre...i verste fall - så  kan det på nytt utsettes dagen derpå! 

Straks over i drømmeland her - og prosjektet idag er det flere som er spent på, inkludert meg selv - #500muffins! 500 muffins skal være klare til imorgen tidlig og jeg er derfor redd for å satse på bakkeintervaller når jeg våkner opp idag...jeg mener, hvor lang tid tar det faktisk å lage 500 muffins??? Det er endel... 

Men i overmorgen er det 17 mai...da blir det ingen bakkeintervaller, så er det allerede onsdag og halve uka er over - og poff 2 dager til og vi er igang igjen - WOX i Telemark! Tror det blir et knallhardt løp! 10 km med en haug med hindre! Jeg gleder meg, men skulle gjerne hatt inn alle øktene mine denne uken inkludert litt hvile...

 

image.jpg

Vi får se - følg med på snap ihvertfall - OCRNorway - så skal jeg snappe dere gjennom muffinsprosjektet mitt ;) 

KlemMari

 

Lyst på en tur tilbake hit og jeg ..."hinderløphulen"

Lyst på en tur tilbake hit og jeg ..."hinderløphulen"