OCR Norway

Energiboost #essentially

Mari Weider

God morgen alle sammen! Ja for morgenen startet for meg kl 15 idag. Queen of the night og totalt bevisstløs mellom kl 09-15! Men utrolig digg, lenge siden jeg har sovet så godt etter nattevakt, kun avbrutt av en akutt tissepause ;) ...og så koma noen timer til. Er ikke så mye spennende som skjer mellom nattevakter for min del, men vet det er en snickerskake in making på Lørenskog et sted så tenker jeg får samle noen kilometer i beina til jobb idag...

Ellers startet jeg dagen i dag med en Deep Green. Har spart den en stund nå, var litt redd for den faktisk. Etter en tur tilbake hos Essentially-damene på Tåsen så kom jeg hjem på torsdag med to grønne godteposer!

Jeg fikk lov til å teste pakken  Eat Clean Box  - som består av 3 spennnende salater og 3 juicer - bl a denne deep green - en grønn energibombe uten sukker og med Black kale. En heftig opplevelse.

Jeg fikk lov til å teste pakken Eat Clean Box - som består av 3 spennnende salater og 3 juicer - bl a denne deep green - en grønn energibombe uten sukker og med Black kale. En heftig opplevelse.

Man kan helt sikkert diskutere til man blir grønn om dette er bortkastet penger eller ikke, men jeg vet ihvertfall at med mitt kosthold, så er jeg hellig overbevist om at en slik grønn boost som en slik pakke er , så må det bare være bra for kroppen min. Og denne kroppen min trenger så sårt energi nå at jeg gjør hva som helst for å prøve å få hodet over vann igjen.  Kjøpte med meg en ekstra grønn dag av jentene, så nå ligger det to flasker igjen i kjøleskapet som skal bli med meg på nattevakt. En rød og en grønn flaske. Så får vi se om det blir noe energi på frøkna!   

Man kan helt sikkert diskutere til man blir grønn om dette er bortkastet penger eller ikke, men jeg vet ihvertfall at med mitt kosthold, så er jeg hellig overbevist om at en slik grønn boost som en slik pakke er , så må det bare være bra for kroppen min. Og denne kroppen min trenger så sårt energi nå at jeg gjør hva som helst for å prøve å få hodet over vann igjen.

Kjøpte med meg en ekstra grønn dag av jentene, så nå ligger det to flasker igjen i kjøleskapet som skal bli med meg på nattevakt. En rød og en grønn flaske. Så får vi se om det blir noe energi på frøkna!

 

Ellers er det mye gøy som skjer på Team OCRNorway fronten om dagen, mye å planlegge - men det er noe som heter positivt stress og alt som skjer med teamet er bare gøy, så bare bring it - jeg er klar! Jeg hentet bl a denne pakken på posten igår, custum made flash tattoes fra søteste Charlotte i My Jouels! Vi har et helt spesielt forhold med tanke på hvor avhengig jeg har blitt av å løpe med flash tattoes, og det å nå kunne smykke seg med custum made tattooes er jo nå bare rått. Og disse er til salgs så  håper de får bein å gå på utover våren og sommeren!

KlemMari