OCR Norway

For en folkefest!! #BDOmila

Mari Weider

Wow!!! Jeg vet ikke hva jeg hadde forventet meg idag jeg! Men absolutt ikke den folkefesten som møtte meg utenfor Skedsmohallen idag kl 18! Det var et folkehav og pulserende musikk, blide folk, sporty folk - folk i alle aldre, unge, barn, voksne, godt voksne og enda bedre voksne. Store, små, proffe og amatører. Alt i et herlig virrvarr kalt BDOmila 2016!

Jeg skulle ned og rydde etter mila, og tenkte jeg likegjerne kunne få meg litt kvalitetstid med jentene. Ble dessverre bare meg og Nora, siden Karo lå hjemme med vond mage - men er uansett ikke feil med litt egentid med lillegull heller ikke. 

og som hun rocket...som seg hør og bør var det litt klaging underveis, men da vi passerte 3,5 km var det som hun fikk en rakett i rumpa! Hun ga alt og litt til, og gjorde på ingen måte skam på Romerike friidretts-t-shirten sin! Og jeg...jeg fy søren så stolt jeg er...IGJEN!!! 


Min nr 1!!! 

Min nr 1!!! 

Magisk øyeblikk  

Magisk øyeblikk  

Feit bling fikk hun og! 

Feit bling fikk hun og! 

Når man gir alt! 

Når man gir alt! 

...og får skryt av Maiken Caspersen Falla

...og får skryt av Maiken Caspersen Falla

Og får en klem av denne karen #startstruck! 

Og får en klem av denne karen #startstruck! 

KlemMari

Flere som er starstruck gitt ;) 

Flere som er starstruck gitt ;)