OCR Norway

Årets første bad!

Mari Weider

Nå snakker jeg strengt tatt ikke om årets første bad bokstavlig talt - men årets første frivillig bad kun basert på lyst, behov og nytelse! 

Det har vært litt travelt igjen...og jeg har rett og slett ikke hatt tid til å sitte foran dataen... Men Robin tok ansvar igår og delte med dere hans opplevelse i Malmø, i idag har jeg rett og slett hatt en slik sort og hvit dag - tanken var en rolig langkjøring, og etter mye rot og kav om hva jeg faktisk skulle, så endte jeg opp med å parkere bilen på Sørlihavna og jogge rolig inn til Mønevann - da klokket jeg inn på 5,2 km og var varm som en kokt østers! Sola steika, jeg hadde lagt ut på langtur kun med en topp og tights - det skjer strengt tatt kun på strande i syden. Men igår kjentes det faktisk helt OK ut! Og desto mer OK kjentes det ut å bare vippe av joggeskoene, dra av sokkene og stupe ut i Mønevann! Living the Brand! #skins Funka gull og herregud så digg det var. Turen inn til Mønevann og tilbake var 90 mins med herlig egentid! Og jeg trenger det om dagen! 

 

image.jpg

Jeg takk til og med noen runder med både pull-ups, boxjump og monkeybar på Sørlihavna før Askepott måtte løpe!

gjemmer dagen i hjertet mitt <3

KlemMari

 

image.jpg
image.jpg