OCR Norway

Når man våkner opp til dette!

Mari Weider

God morgen i tåkehavet. Change of plans for meg idag - liten syk frøken på sofaen så da blir det innetid på meg idag. Men men sånt kan man altså ikke styre. Men når man våkner opp til dette - ja da blir ihvertfall jeg lys våken og superexcited!

Denne mannen altså - Scott Keneally - han er en av de flotteste fyrene jeg noen gang har møtt. Første gang jeg hadde æren var i Wolverhampton i 2014, han så så kul ut der han satt sammen med vennene sine fra California. Du vet, en sånn kul fyr man bare tror ikke bryr seg om noen andre. Men iløpet av kvelden når vi fikk pratet med han, viste det seg at han var en helt ufattelig herlig fyr, så gjennomtenkt, myk, tøff, kul og herlig på en gang. Og han holdt på med det kuleste prosjektet ever! En film om hinderløp! Og ikke en hvilken som helst film, nei Scott graver seg ned i det dypeste i hinderløpverden - han har intervjuet alle de viktigste personene i historien, Mr Mouse, Joe de Sena...og atleter - ja vet du jeg er nok ikke rette til å skrive alt dette - jeg har enda mye å lære selv, og kan altså ikke vente med å få sett filmen. For nå er det like før. 

Vi møtte Scott igjen i Wolverhampton i år, og like sympatisk er han enda, brennende opptatt av filmen sin, å finne ut hva det er som driver oss mennesker til å reise verden rundt, bruke masse penger - ja bare for å krabbe i gjørme, ha det vondt, bli utfordret på de innerste redslene våre - hva er det i samfunnet vårt i dag som trigger oss til å gjøre alt dette. Svaret tror jeg er gitt der ute, men jeg gleder meg sykt til å se filmen uansett.

En av grunnene mine også i år til å reise til EM er å få møtt denne mannen igjen, for han reiser seriøst overalt, og han har store planer om å komme til nederland den helgen! Og jeg har en hemmelig drøm...sammen med gutta i Skins har jeg nå kanskje til og med mulighet til å få det til! Vi får se! Uansett - nå virker det som filmen kommer rett rundt hjørnet!

KlemMari

Most epic picture

Most epic picture