OCR Norway

Dattera mi er rå!!!

Mari Weider

Gidder ikke engang snakke om egen innsats idag, det var syre og smerte i latterlige snaue 5 flate kilometer idag - fullførte på 29 minutter og klokka inn en patetisk 9.plass...men pulsklokka bekrefter at kroppen er rævkjørt...så.... 

Slik skal dey virkelig ikke se ut.... 

Slik skal dey virkelig ikke se ut.... 

Men!!! La oss prate om Karoline!! Min lille VIV! Very Important Viking!!! Kun 11 år og egentlig ikke gammel nok til å delta - men jeg kjenner dattera mi! Hun klarer å løpe 5 km, hun acer monkeybar og tau, hun fikser vegger og hun er sterk! Og er tydelig rå i hue!  

 

image.jpg

Her ser du team Karoline med Supermann, Lars Martin og meg - men la meg ha en ting klinkende klart - denne jenta gjorde jobben selv! Jukset ikke på en av stokkene i myra som man skulle under, løp hver meter selv, tok vannhinderet selv og bar dekk til toppen av bakken! Og rett som det var gasset hun på  for å ta igjen eller unngå å bli tatt igjen av folk bak!

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Mens jeg knela imål - tok hun stolt imot medaljen sin av Isak, var klar for obligatorisk målfoto - og klokket inn en 44.plass av 100 damer!!! Fy flate Karoline - JEG ER SÅ STOLT AV DEG!!! 

Klem fra (sliten) mamma! 

 

image.jpg