OCR Norway

Jeg er så STOLT!!!

Mari Weider

Etter en drøy måned med rett og slett rævkjør med alt mulig rart, har jeg endelig tillatt meg en time på sofaen og koste puta litt etter at jentene dro på skolen. Skulle definitivt ha vært ute og løpt en tur, men vet jaggu ikke. Føler at formen uansett er helt ødelagt etter siste måneden, så spørsmålet er vel hva som gjør nytte for kroppen - sofa og hvile eller en rolig joggetur?!?

men uansett...jeg ligger her og er superstolt! For imorgen er det nemlig debut for Team OCRNorway i Viking Race Fredrikstad!!! Og helt utrolig nok har Roger og Johan i Skins sørget for at vi har de råeste teamdraktene å løpe i.  Igår kveld var de endelig klare til å hentes og som seg hør og bør raste jeg ut for å hente de!!!

 

 

En stor haug med lykke!!!   Dette er en dreamcometrue - å få ha et eget norsk hinderløplag med alle de flott menneskene jeg har fått med meg på laget, jeg er så stolt og så glad for at vi har fått dette til!  

En stor haug med lykke!!! 

Dette er en dreamcometrue - å få ha et eget norsk hinderløplag med alle de flott menneskene jeg har fått med meg på laget, jeg er så stolt og så glad for at vi har fått dette til!  

Jeg håper jeg ser deg i Fredrikstad -  og ser ikke jeg deg er det ikke fordi jeg er overlegen - det er rett og slett fordi hodet mitt er litt overfylt om dagen - så kom bort og gi meg en klem da!

KlemMari

 

Stolt av å ha denne mannen på laget vårt og, og jaggu kler han drakta godt!!! 

Stolt av å ha denne mannen på laget vårt og, og jaggu kler han drakta godt!!!