OCR Norway

Velkommen til Hinderligaen 2016!

Mari Weider

Høsten 2015 inngikk OCRNorway et samarbeid med Dennis Nilsen og hinderligaen.net. Dessverre flytter Dennis til Sverige og har ikke kapasitet til å fortsette med hinderligaen. Ocrnorway ble derfor tilbudt å overta, og selvfølgelig takker vi ydmykt ja til utfordringen.

OCRNorway planlegger å ta hinderligaen et skritt videre...dessverre meldte ikke så mange seg på som Dennis hadde håpet, så i stedet for bare de som melder seg på, så kommer hinderligaen til å omfatte alle som løper norske løp i stedet. Dere finner løpslisten (etter hvert) både her inne på Ocrnorway og på Hinderligaen.net sine sider. Den er ikke helt oppdatert enda, men kommer til å prioriteres nå fremover. Dvs at de poengreglene som står der pr i dag antagelig endres noe. Jo flere løp man deltar på, jo høyere poengsum vil man oppnå, og poengene skal deles ut etter europeisk standard for å få dette helt korrekt. Dette vil vi få profesjonell hjelp til.

Det kommer til å kreve en del samarbeid med flere parter for å få det til, så vi krysser fingrene for at vi klarer det. De nærmeste dagene vil det gå ut mail til alle hinderløpsarrangører i Norge, og vi håper på positive tilbakemeldinger.

Viking Race kicker i gang hele sesongen i Norge på lørdag, og vil være det første poenggjeldene løpet til Hinderligaen! Påmelding stenger torsdag, så om dere ønsker å være med på tidenes sesongstart i Fredrikstad på Kongsten festning bør dere melde dere på raskest mulig. Dere finner videre resten av de norske løpene for våren HER i Runners World - og vi kan vel ikke si annet enn at vi gleder oss stort!

KlemMari

Man kan ikke annet enn å smile når James Appleton plutselig drar frem monsterlinsa si og sikter på deg ;)

Man kan ikke annet enn å smile når James Appleton plutselig drar frem monsterlinsa si og sikter på deg ;)