OCR Norway

Ny uke - #restitusjon

Mari Weider

God morgen alle fine <3 Jeg har overlevd helgen, og tror jaggu jeg skal overleve mandagen og! Dagvakt i dag var ikke helt drømmesituasjonen, men til gjengjeld har jeg da fri både torsdag og fredag før Viking Race og det tror jeg skal komme godt med. Denne uken skal brukes til hvile, opplading og kun helt enkel, spesifikk hinderløpstrening:

mandag - sykle til jobb

tirsdag - rolig løpetur i skogen + kjernemuskler

onsdag - rulleskøyter til jobb + fullkropp styrke + grep på kvelden

torsdag - konkurranseintervaller + grep

fredag - rolig løpetur

lørdag - 2 x Viking Race 5 km

søndag - restitusjonsløp/sykkel

Så enkelt ser det ut denne uken, og det kjenner jeg blir godt. Jeg skal prøve å få sovet ut, drikke mye sitron og ingefærdrikke, lade opp med mye bra og riktig mat - og bare la kroppen få den hvile den trenger og krever av meg!

Ha en deilig uke - og btw - HVOR MANGE AV DERE SER JEG I FREDRIKSTAD??

KlemMari

 

image.jpg