OCR Norway

Ups - I did it again...

Mari Weider

Damn altså...hvor vanskelig skal det være??? Digg hotell, digg hotellrom, digg seng, digg badekar -  lyset slukkes helst kl 22, men senest 23...og hva er klokka nå??? 2253!!!

Vi var godt på vei i seng alle sammen, Tim, Pablo, jeg og resten av den svenske gjengen til Pablo! Men så...ute i lobbyen sitter to gutter - to norske gutter! En kjekkas og en litt mer rolig - hadde jo allered tenkt mitt om kjekkasen...kul fyr som ser bra ut - vet det godt - og er kul i replikkene! Men så - igjen - utseende bedrar! Kjernefolk jo! To utrolig trivelige karer man blir sittende og prate med...interessert i hinderløp var de naturlig nok, nysgjerrige - og mente jeg var over gjennomsnittet engasjert. Hahaha dævver...men plutselig kommer det fler folk, det er god stemning og tida flyr!!! Makan...men er det ikke akkurat slik disse turene skal være, møte bra folk, spise god mat, kose seg med god drikke....ja også løpe ja. Elite imorgen...skjerpings - lights off! Frokost kl 0800 sharp imorgen! Tim har bestilt havregrøt!!! 

natta ;)

KlemMari

 

image.jpg
image.jpg