OCR Norway

Da er startlistene sluppet!

Mari Weider

4 dager igjen til jeg setter ut på årets store egotripp! Jeg har valgt å kalle det det, fordi jeg dumper jentene hos mamma, reiser ut i den store verden helt alene, reiser nesten frem og tilbake til London på rett over et døgn...bare for å vende tilbake til de store gresslettene til Pippingford park for å oppleve Toughest sin debut utenfor Norden. Heldige meg kommer til å hooke opp med fine folk underveis, verdens beste Pablo, Håvard som vi var i England med i januar, Coach Robin, Tim fra Team OCRNorway, Håkon fra Team Skins - og ikke minst vennene mine fra England, Alex, Sharon, Lucy, Nuno og Sarah fra Tyskland. Det er litt av en gjeng og jeg er så utrolig takknemlig for hver enkelt av dem. Kommer til å bli superhyggelig.

Jeg har fått audiens i teltet til Gideon. Gideon Bright har ansvar for Dry-robes'ene i England, så om det er fler som skal over til England for å løpe - sikler du på en Dry-robe har du nå mulighet til å kjøpe en på Toughest eventområde!

Uansett...jeg har vært så superheldig å få lov å starte i eliten...igjen! Det er rått kult, og jeg nyter hvert sekund av det. Regner nok med at det er siste året for min del at jeg får leke med eliten, men jaggu skal jeg kose meg så lenge det varer. Og ifølge startlistene er det litt av en gjeng jeg skal prøve å henge i nærheten av...i hvert fall de første 500 meterne ut fra mål.  

Navn som:

- Siri Englund

- Henriette Albon

- Freya Martin

- Yoie Bohlin

- Fanny Ahlfors

- Bethany Albon

- Isabell Englund

- Julie Wahr-Hansen

Det er flere navn jeg ikke kjenner til...enda...men tipper at jeg gjennom sesongen skal få se hvor de havner på listen etter hvert! Utrolig gåsehudskapende er det uansett!

Kremen fra i fjor...starstruck

Kremen fra i fjor...starstruck

Sara Trollte, Anna Svensson starter sammen med meg for Team Skins! Håper seriøst jeg ikke skuffer dem totalt!

Ellers merker jeg meg at på guttesiden starter både Conor Hancock og James Appleton i eliten, så dette blir en rå kamp mellom Sverige (og Norge) og England! Hvem vinner drakampen???

KlemMari

Ps...holdt jo jaggu på å glemme det viktigste...jeg skal jo endelig møte min venn Arnel Banawa fra OCRtube! Han skal filme flere nordiske løp i år, bl a Toughest denne helgen og Viking Race neste helg! Supercool!