OCR Norway

Første vellykkede bootcamp med Team OCRNorway

Mari Weider

Herregud for en helg!!! Sitter og kjenner på kroppen at det har vært en travel og aktiv helg. Først hele lørdagen på Barskinggården, rett på nattevakt, og så bootcamp på strømmen etter 4 timer søvn. Hehe som Silje Mariela sa til meg på kvelden i går - YOLO - you only live ones! True words...og da skal det jaggu leves og ;)

Det som er så utrolig kult er at vi faktisk kan ha med ungene også, f eks på evighetsstafetten - stor suksess - og som tok "livet" av flere her, så hadde vi team Nora og team Sanna! Utrolig gøy. Ellers ble det kjørt både sirkel og HIT-økter i tillegg til litt lek og moro og utveksling av skrøner og løpserfaringer. Jeg vil si det var supervellykket og vi kjører igang med ny bootcamp allerede denne uken! Håper vi blir en pen liten gjeng dag og, men da er fokus løping og konkurranseintervaller!

Idag er det hviledag for meg, kjenner kroppen er mør og god, planen var litt søvn før nattevakt...meeeen ser ut som det gikk rett vest igjen...haha søvn er oppskrytt sier nå jeg da ;)

KlemMari