OCR Norway

Roadtrip med Team OCRNorway!

Mari Weider

Ny dag, nye muligheter - jeg kan se positivt på gårsdagen at jeg fikk meg en deilig gjørmetur i skogen med masse herlige høydemeter - tror jaggu jeg nesten klarte å raske til meg det som var av høydemeter på min vei - tilsammen 400 meter og de legger jeg i sekken på min vei til Spartan EM. Dog var Supermann litt gledesdreper da jeg kom hjem...du må ha en plan Mari! Et mål med treningen, du blir ikke bedre av å løpe rundt i skogen...neiveil...men digg var det lell!

Og min egen lille fotoshoot fikk jeg også til på toppen av Ramstadslottet...så det så ;)

Men idag er det straks ut på tur, Supermann og jeg skal møte to til fra Team OCRNorway på Barsking-gården for å teste noen nye hinder (om de er gjennomførbare) og ta noen bilder med kuleste Magnus Ødegård! Han er rå bak kamera, så får vi håpe vi klarer å tilfredsstille foran. Blir vel en haug med apestreker kjenner jeg Mona og Lars Martin rett - kjenner jeg trenger en dag med dem og bare le litt. Kjenne at livet er godt! En liten samtale med Lars Martin igår, og etter bare et par minutter perlet latteren igjen, det er så godt med sånne mennesker i livet.

Og ikke minst gleder jeg meg så mye til å få en klem av Matilde igjen. Det er et år siden sist vi var på Barsking-gården...men hvor mange timer vi har "pratet" på chat og face har jeg ikke tall på. De er så fantastiske mennesker, og bare det at de lager alle hindrene selv er jo helt vidunderlig! De tør til og med kline til med litt alternative hindre, hindre som psyker ut litt og hindre som får meg til å le. Det er spesielt et av hindrene jeg har sagt fus på under fotograferingen ;)

Jeg skal prøve å ta masse bilder til dere - og følg ellers med på snap idag - OCRNORWAY - så skal jeg oppdatere dere!

KlemMari