OCR Norway

Change of plans...

Mari Weider

Javel...så kan ikke alt være solskinn. Hvem trodde vel egentlig det? Det som skulle være en helg fylt med masse positivitet og energi - har for øyeblikket ikke gjort noe annet enn å totalt tappe meg for energi. Er det ikke rart hvordan noen og noe bare har den evnen. Litt for mye tankevirksomhet i natt førte til elendig søvn, og så sitter man plutselig med en fridag helt uten planer. Ikke får man sovet og hvilt, tydelig ikke gjort det man skulle gjøre - så egentlig ser jeg bare for meg at skogen hadde vært et godt tilfluktssted. Et par timer i skogen om snøen har gått, bare meg, musikken min og trærne. Så får fartsdumper i veien bare sees på som et par ekstre hinderløpsutfordringer.

I en alder av 40 er det kanskje snart på tide å lære seg til å finne ut hva som betyr noe og hva som ikke betyr noe i livet, og higen etter fame of fortune, spennende blogginnlegg, mest lesere, mest likes osv er faktisk ikke alt her i livet. Gutteklubben grei, å kjenne de rette folka - kontra å ta vare på de vennene og de verdiene som faktisk betyr noe. Som Supermann så fornuftig sa her for en stund siden..."Jeg gidder ikke selge sjela mi..." og hvor sant er ikke det.

Aight...nok klaging for idag - på tide å snu tankene til noe konstruktivt - en uke til konkurranse, 3 måneder til årets store utfordring i Skottland - tror det er bakker som skal legges i beina idag, satser på at det blir nok grep og styrketrening imorgen. Tur ut til Barskinggården med noen av de fineste folka mine, skal prøve å nyte den dagen så godt jeg kan ihvertfall.

Ha en deilig dag folkens - om bare noen timer er det offisielt helg!

KlemMari