OCR Norway

All trening er bedre enn ingen trening?

Mari Weider

God morgen herlige! Dagens raskeste her fra meg. Dere vet når man er så sliten at man ikke klarer å tenke, setter klokka på ringing 0515 for å løpe til jobb...hvorpå man husker i siste liten akkurat da man svinger beina ut over senga at idag skal jeg jo til tannlegen med eldstemann...så jeg kunne sovet til 0650!!!! Goddam...så typisk meg altså...men fikk en rolig start på dagen da, og en liten halvtime i sengen med eldstemann etter at Nora var sendt avgårde, og det skjer jo aldri...så himmelske minutter.

Jeg fikk til og med med meg opptredenen til Camilla aka Treningsfrue på God Morgen Norge _ "Jeg tisset på meg!". Hun er så herlig og ærlig - tør å sette ord på det vi andre aldri sier høyt! Godt vi har folk som henne i verden ;)

Men uansett...denne uken virker som går rett vest hva gjelder konstruktiv og bra trening...men som coach Robin sa til meg - Når kroppen er så sliten gjør du mer skade enn godt når du trener, så ergo har jeg nesten ikke trent til nå denne uken. Men igår dro Nora og jeg en liten tur bak Slorahallen på Strømmen mens karoline svømte. Der er det både en stor deilig lekeplass for barna, der jeg kan øve på logjump, og en Tufteparklikende sak hvor jeg både kan øve på å henge, ta chins, push-ups og flying monkey. Jeg aner ikke hva jeg skal bruke det til, men jeg har blitt obsessed på å klare dette. Er liksom litt sånn prestisje i akkurat det øvelsen. Kommer aldri til å tørre å prøve meg på den fastlanen på Toughest uansett...men det kult å mestre dette uansett.

Gårsdagens trening ble derfor

- logjump

- push-ups

- chins

- flying monkey

- grepstrening

Målet i dag er å få til en eller annen form for litt kardiotrening - har egentlig lyst til å ta frem rulleskøytene. Det er nesten feid overalt nå, og om det ikke er så er julene mine store nok til å tåle litt grus.

Og ikveld - styrke på sats!

Ha en deilig dag!

KlemMari