OCR Norway

Planleggelser!

Mari Weider

Sooooool idag og dere! Herregud så himmelsk deilig det er! Det har vært grått og trist så lenge nå at jeg tror de aller fleste av oss trenger litt lys og varme. Hvis dere trodde jeg hadde ramlet av jordens overflate så tok dere helt feil. Men jeg har prioritert teamet litt. Det er mye som skal fikses og ordnes, vi jobber for fullt med å få logoen vår 100% før sesongstart. Når mange skal uttale seg blir det mye meninger, men til syvende og sist tror jeg resultatet blir rått! Så gjenstår det å få effektivisert de sammen med Skins, og så er vi good to go! Jeg har også oppdatert profilene våre inne på Team OCRNorway fanen, så er du nysgjerrig på hvem du er på team med, hvem du vil møte i løypene eller om dette er noe for deg, så ta en titt!

I helgen har diverse folk flottet seg overalt - selv har jeg vært heldig vinner av arbeidshelg, litt kjedelig, men djisses, jeg skal så mye gøy fremover at det går helt fint! Og når jeg har så mange flotte folk rundt meg som oppdaterer meg, går det helt fint.

Team OCRNorway var godt representert alle steder, Erik, Øyvind og Linn  hadde tatt turen over til London og løp Spartan Sprint der. Øyvind har laget en flott løpsrapport som kommer i løpet av kvelden!

Råeste bildet jeg har sett på lenge! Well done boys!

Råeste bildet jeg har sett på lenge! Well done boys!

I Sverige tar jeg ikke feil om Camilla RP knuste løypa ganske så bra!

Camilla RP i Skins, og med beastmode on!  Du er rå snuppa!

Camilla RP i Skins, og med beastmode on!

Du er rå snuppa!

 Bootcamp på Hønefoss - er det et sted jeg virkelig skulle ha vært så var det her. Om ikke annet enn så å få gitt Stig Jarle verdens største klem. For er det en som virkelig har støttet meg i denne siden her OG hjulpet meg masse i tillegg til å holde på med det flotte arbeidet de gjør på Hønefoss - ja så er det han. Her har vi også hatt teamet på plass med både Örn, Tim Roar og Camilla Anne-Li. Seff knuste Camilla banerekorden!!! Hva annet kan man vente seg av råtassen vår!

Siste happening for helgen var i låven til Bjarte. Tenk å ha en hel låve å lage hinderløype i! Jeg må innom denne mannen en gang før EM, det er helt sikkert, og jeg håper han fikk mersmak etter søndagen og fortsetter å dele på godisen sin! Dessverre var ikke teamet representert hos han denne gangen, men vi håper å få til en av fellestreningene våre hos han i løpet av våren! Jeg vet ihvertfall at jeg trenger noen tips og råd på veien ;)

Aight - den nye uken er allerede godt i gang - jeg vet ikke helt hvordan jeg skal legge opp uken, balanserer hårfint på det berømte knivegget...men satser på å få inn noen intervalløkter, en langkjøring ihvertfall - og i tillegg har vi endel morsomme planer mot slutten av uka så skal nok bli bra. Så lenge alt er hinderløprettet er jeg lite bekymret!

Ha en deilig dag!

KlemMari

Skal ihvertfall ha en date med disse stokkene litt senere ikveld!

Skal ihvertfall ha en date med disse stokkene litt senere ikveld!