OCR Norway

Monkey business ;)

Mari Weider

Wohoooo - for en herlig dag!!! Har ikke fått gjort et døyt fornuftig, og da snakker jeg om støvsuging, rydding osv...men hvem bryr seg egentlig?? Vi har hatt en helt vidunderlig dag, og til syvende og sist er det det som teller!

Etter å sendt avgårde jentene på skolen, kastet jeg meg opp i sofaen, trakk alt som het pledd og tepper over meg og nilukket øynene. Nattevakt i natt og da er det alltid digg å slappe av litt ekstra på morgenen.  Dessuten satt jeg i webmøte med Viking Race til kl 24 i natt, utrolig kult og jeg kan love dere - dere BØR melde dere på Viking Race i Fredrikstad. Det kommer til å bli episk!

Men uansett...Supermann kom hjem og ropte "skal du være med meg og Tore og løpe?" ...blæææhhh tenkte jeg! Jeg skulle jo løpe intervaller, og sist jeg løp langtur med de gutta gikk jeg over i overlevelsesmodus og krabbet rundt i blåbærlyngen for å overleve... Men seff ble jeg med. Og jeg angrer jo ikke. Klokka mi viste at jeg hadde fått en finfin treningstur, og jeg kan si meg godt fornøyd med en skikkelig god treningsøkt. Streng beskjed fra coachen og før jeg dro "Ikke løp så hardt at du får lang restitusjonstid nå, du skal løpe intervaller igjen på torsdag!" Og det målet klarte jeg! Etter 15 km, fikk jeg en treningseffekt på    og restitusjonstid på 43 timer! Godkjent altså!

IMG_7312.jpg

Nå var vi ikke snauere enn at vi hadde pakket med oss tøy til litt trening på sats også, så med meg i baksetet og Tore godt plassert sammen med Sjefen foran, dro monkeybilen raskt videre tilbake til lørenskog, mens vi fyllte på så godt vi kunne med proteiner til bicepsen og karb til resten av systemet! Og når Tore, Supermann og jeg er på sats samtidig, så både synes og høres vi, og når i tillegg Kent Are er der - ja da blir det fest! Håper virkelig ikke folk syntes vi reiv ned stedet...i så fall må vi bare unnskylde altså ;)

Litt bein, litt rygg, litt rehab og litt kjerne senere - sier Supermann "Nå er det nok styrke!" og vips var vi borte ved monkeybaren. Dere som følger meg på snap - OCRNorway - fikk kanskje med seg deler av festen, det var boxjumps i serie, monkeybars + burpees...goddam burpees...hater dem! Men gøy var det...og vi avsluttet hele kalaset med en kaffe og mer skrøner. Bare digger sånne dager altså!

Og nå er jeg ferdig med all trening for idag...så da tror jeg jaggu jeg skal slenge meg litt i lysboksen før jeg drar på jobb ikveld! Helt perfekt altså!

...og dere - husk å meld dere på viking race da ;)

KlemMari

Beste gjengen <3

Beste gjengen <3