OCR Norway

All new in! #skins #DNAmic #newcollection

Mari Weider

God morgen alle sammen! Dagens løpeøkt er for lengst unnagjort, var ingenting som fristet til det i dag! Faktisk så sjekket jeg bussrutene om det skulle råke til å komme en buss forbi som kunne frakte meg på jobb. Men den gang ei! Jeg bor jo tross alt så langt utpå landet som 3 km fra Lillestrøm, og da kommer vi oss ingensteder kollektivt i helga! Men uansett en glimrende unnskyldning for å drive tidlig mosjonering til jobb. Så kl 06 i dag var jeg allerede ute av døra. Jeg vet at det er helt feil altså å telle disse berømte kilometerne, men jeg må likevel være så ærlig å si at det også er ganske så motiverende med Garmin connectapp'en, der det er en ledertavle mellom meg og vennnene mine der inne. Og for øyeblikket har jeg en solid ledelse der, sikkert til Supermann store forergelse, men ikke alle uker passer like godt til trening, så jeg tipper han er tilbake i toppen neste uke!

Uansett...dagens innlegg blir preget av en del reklame - sponset innlegg - skal det vel merkes, på tross av at jeg foreløpig ikke har satt mine tær eller knær i noen av disses lekkerbiskene enda. Jeg håper dog jeg snart får lov å teste de, jeg sikler jo som en sulten St Bernhard her inne på den nye kolleksjonen til Skins. Jeg løper jo for team Skins i år, og jeg håper virkelig jeg kan få breifet litt med tøyet når vi stikker til Nederland om to uker for å løpe Strong Viking!

Jeg har blitt skikkelig kresen siste årene på treningstøy, jeg vil både at det skal være kult, men også både komfortabelt og funksjonabelt ifht hinderløp. Å løpe hinderløp og måtte løpe og dra opp tightser eller ned topper er skikkelig hat. Den gamle kolleksjonen til skins har virkelig levert varene, så jeg har store forhåpninger til denne kolleksjonen også! Det er i hvert fall skikkelig lekkert!

Klikk direkte på bildene om dere vil komme til plagget, eller besøk hjemmesiden til Skins HER!

Enjoy ;)

Vanlig lang tights

Kort tights

Min favoritt om sommeren 3/4 lang tights

Oh lalala - kan det bli lekrere enn denne?

ÆHhhhhhhhhhhhh ja tydelig! Denne toppen på stranda til sommeren...

...Med denne shortsen til!  Elsk <3

...Med denne shortsen til!

Elsk <3

Klar for some New stuff!  KlemMari  ...og ps...ja det er til dere gutta også!!   

Klar for some New stuff!

KlemMari

...og ps...ja det er til dere gutta også!!