OCR Norway

Perfect numbers!

Mari Weider

Heisann i snøføyken! For et vær da dere - herlig med enda mer snø altså, men frister på ingen måte til uteløping. Eneste positive jeg kan se, må være at det er excellent trening til Strong Viking Mud edition! Tror ikke akkurat det blir easy running der heller!

Men la oss snakke tall. I går skrev jeg om intervallene mine og terskelløping. Vel...jeg kom ikke 100% i mål, men definitivt mye bedre enn sist. Det er så utrolig kult med den nye klokka mi, når jeg legger inn dataen på Garmin Connect app'en, kommer det opp prosentvis tid i de ulike sonene ( + mye annet gøy) og i går holdt jeg meg langt unna sone 5! Og det var så digg å løpe. Coach robin spurte meg på kvelden- "kunne duløpt flere dra?" ...litt usikker på om det var lurespørsmål, men det kunne jeg lett ha gjort, og svaret var da "Da er vi inne på noe!" ....jeg velger å ta det som et kompliment!

Jeg er jo i den evige tidsklemma - så gårsdagens økt ble ikke 100% optimal med tanke på oppvarming, nedtrapping og uttøying, og dragene var tenkt litt annerledes, men beskjed fra Coach var 30 mins i sonen - så jeg gikk for 4 x 8 mins - og jeg var superhappy over hastigheten min. For meg var det en god følelse å kjenne at fart på 12,5 - 12,8 km/t var behagelig tempo å ligge i. Jeg vet at for de absolutt gode er det ikke raskt, men for meg er det bra! Så jeg er happy!

De neste ukene endrer vi litt på fokus, det blir litt å gå inn på de ulike løpene som nærmer seg igjen, og i stedet for ukens atlet - har jeg nå fått æren av å snakke litt med noen av mine mentorer innen sporten. Først ut er min aller kjæreste Andreas Dietzel. Så da vet dere at dere har noe stort å glede dere til iløpet av helgen!

Nå er det taco!

KlemMari

Man blir ikke god til å løpe om man ikke faktisk løper!

Man blir ikke god til å løpe om man ikke faktisk løper!