OCR Norway

OCRtube.com til Norge!

Mari Weider

Jeg har en liten hemmelighet å dele med dere! Eller - jeg synes det er ganske så utrolig kult faktisk!

Da jeg begynte med hinderløp i 2013 og over i sesongen 2014, ble jeg kjent med denne mannen gjennom internett - Arnel Banawa.

Som for så mange andre har hinderløp vært en livsstilsendring for Arnel, og han har de siste årene reist verden rundt, løpt uendelig med hinderløp og nå siste året gått over til å filme alt med Go'pro og legger ut filmer på OCRtube.com som er en kanal med hinderløpvideoer (sjekk den ut på siden av linja her). Målet hans er å nå ut til så mange mennesker som mulig og spre det gode budskap om hinderløpssporten.

Arnel bor i USA og derfor har han hovedsakelig løpt løp i USA, på lik linje med alle oss andre, er penger en begrensning for hvor mye man kan løpe. Men i vinter fikk jeg melding fra han igjen, hvor han forteller meg at han i år skal ha fokus på Nord-Europa. OG ja han kommer til Norge! Jeg vet ikke helt hvor mange ganger jeg kan lure han til å komme, igjen økonomi...men jeg vet i hvert fall at han planlegger følgende rundtur: Toughest London - Viking Race Fredrikstad - OCR European championship Nederland i juni! Med andre ord, jeg har 3 dater med denne flotte mannen som jeg foreløpig bare har hatt gleden av å prate "overseas" med. Dere har vel kanskje fått med dere at jeg er noe skeptisk til OCR European championsship, og hovedsakelig reiser jeg vel nesten nå pga Supermann, men også fordi Arnel har spurt om jeg vil filme litt for han (ja også har jeg enda en spennende date...). Og om jeg vil da! Jeg synes det er så utrolig kult og håper at dette sammen med all annen fokus vi har på sporten kan øke interessen her i Norge!

Så hva sier dere - hvor kult er ikke dette?

KlemMari