OCR Norway

Følelsen av mislykkethet...

Mari Weider

okey...nå skal jeg ikke dra ut i dages og ukesvis med å være misfornøyd med egen innsats under helgen som var. Strengt tatt kom det jo ikke helt som en bombe for meg, men likevel  følelsen jeg satt med på flyet hjem, følelsen av å ha sviktet, følelsen av å ikke være god nok, følelsen av å være mislykket satt i...og sitter fortsatt i. Ordene til Supermann før løpet "Da får vi se da, fullfører vi med armbånd er vi verdig EM, hvis ikke er du ikke..." ...så altså...ikke! Jeg vet ikke egentlig hva det er med det løpet, men jeg har hele tiden hatt en litt vond følelse i munnen, jeg er jo kvalifisert, det er det aller første uavhengige mesterskapet i hinderløp som arrangeres - det er klart man må være med når man har muligheten. Og jeg er ingen ungfole mer, hvordan 2017 blir og hva målet mitt da er kan jeg ikke svare på nå. Men likevel...

Men så kan man velge da å fortsette å sutre, eller faktisk gjøre noe med det! Og har jeg faktisk planer om å møte opp og bli med, ja da har jeg et godt stykke jobb å gjøre. Det er snaue 3 måneder å gjøre jobben på...så:

- Løpingen føler jeg at sitter godt inne, fortsetter den gode jobben jeg har begynt på sammen med Robin så bekymrer jeg meg nada for det. 2 mil gikk greit unna i nederland i helgen, så det bekymrer meg ikke.

- Grepsstyrke! Fortsatt min svakhet, men jeg kommer meg. Skal bruke påsken på å få til en liten mini-hinderbane på plattingen. Ringene skal opp, boxjump skal etableres og kettlebellen skal i bruk. Det skal henges hver dag og styrken har jeg god tid på å bygge opp.

- Chins! Her skammer jeg meg! Jeg kan godt skylde på skulderen og vondter som har gjort at jeg har latt dette ligge, men i helgen som var fant jeg raskt ut at skulle man hatt sjans til å fullføre den løypen med de hindrene som var der - ja da må chins tilbake på dagsordenen! Det koster så lite å ta noen få hver dag, men man tjener så mye på det. Så bare å få ræva i gir! Som Andreas sier:

There is no Tung i ræva,
only Svak i arma!
— Andreas Dietzel

- Kjernemusklatur - jeg liker liksom å tro at jeg er så sterk i kjernen, men fakta faen er at jeg er ikke det! Ihvertfall ikke sterk nok! Her er det bare å fortsette å trene, men så fort ringene er oppe blir det også en dagligdags affære! I tillegg trener jeg gjerne litt styrke her med jentene. Det er gøy!

- Sternum chek, log jump - kjært barn har mange navn - og jeg hater den øvelsen. Det blokker helt i hodet på meg når jeg står på første stokken og skal hoppe til neste. Det er langt, det er høyt og det gjør vondt når man treffer. Why oh why må de ha dette kjipe hinderet med??? Men jeg har en plan, et hemmelig våpen...og han får vær så god hjelpe meg!

Så...dere ser jeg har litt som skal jobbes med og forbedres. I tillegg selvfølgelig til at styrken skal beholdes! Bare å sette i gang så fort påsken er over!

Og så skal jeg slutte å klage ;)

KlemMari