OCR Norway

Fanget i tidsklemma

Mari Weider

Skulle nesten tro jeg har gått under jorda de siste dagene - har ikke det altså, men jaggu kjennes det ut som jeg står på kanten av et stup... Det er så travelt, jeg kjenner virkelig på utfordringene med å klare å få lagt ned den treningsmengden jeg ønsker, jobbe, følge opp jentene - og så skulle skrive til dere. I tillegg rives jeg litt mellom hvor jeg skal skrive...føler jo mest for å skrive her hos dere, men jeg kan ikke for at hver gang jeg skriver noe her så stikker det litt i meg. Er det ikke rart hvordan en liten kommentar kan lage så dype spor... Blir dessverre ofte at jeg lander litt hos Runners World bloggen min. Den er liksom bare min, og ingen kan si noe på hva jeg skriver der. Men det er liksom dette som skal være hinderløpdrømmesiden min da.

Uansett - det er så mye spennende som skjer om dagen, jeg har minst 10 innlegg i hodet mitt, men mangler litt tid til å sette meg ned å få alt på "papir" - tidsklemma liksom... Men håper det roer seg litt snart så jeg får alt til før det skvalper over og ut av hodet mitt. Av enkle grunner velger jeg ikke å komme med noen teasere - klok av skade på denne fronten - men jeg lover dere å skjerpe meg og holde det jeg lover!

Anyways - igår kveld møtte jeg litt den berømte veggen...dro hjemmifra kl 0545 og var ikke hjemme før kl 2130...kanskje ikke så rart at jeg var litt sliten da! Men utrolig hva 7 timer kvalitetssøvn kan fikse. Men for å spare bein, kropp og psyke lot jeg løping være løping idag, og tok en velfortjent "hviledag". Men hviledag betyr ikke nødvendigvis hvile iform av beina høyt på sofaen. Hvile idag betydde en skikkelig "hinderløpsstyrkedag" på sats lillestrøm. Jeg kombinerte så godt jeg kunne "intervalltrening" i sirkler med styrkeøvelser - for på den måten venne kroppen til å jobbe hardt med høy puls. Skal man komme raskt og bra gjennom et hinderløp, kan man ikke ta lange pausene når man kommer til et hinder, så jeg kjørte bl a disse to sirklene:

- boxjump i stigende høyde

- sumomark (yess - begynner endelig å bli sterk igjen!)

- henging (høres like feil ut hver gang :)

Kjørte denne sirkelen 5 ganger

- repintervall a 1 minutt

- nedtrekk

Kjørte disse to øvelsene 3 runder

I tillegg kjørte jeg både skulder rehabøvelser i tillegg til vanlig skulderpress. Fornøyd med å endelig nærme meg der jeg var for et år siden med skulderpress. Skulderskaden min er nok ikke helt på plass, men jeg har fått gode råd fra Martin om hva slags øvelser som er lurt å trene for å styrke skulderen og lindre smertene. Skjønner at dette kanskje kunne være noe flere kunne ha glede av?

Det siste jeg hadde fokus på idag var chins. Her har jeg mistet uendelig mye styrke, men stolt kunne jeg si meg fornøyd med å klare 5 x 2 stk med nøytralt grep. Litt hver dag, så burde mye være gjort...gjenstår bare å se om jeg kan klare å strukturere meg til å gå ned i kjelleren og henge opp chinsbaren hver dag! Burde være mulig!

Aight folkens...da er det kvelden, litt ryddings, litt pakkings til imorgen - og så håpe på en god natts søvn. Intervaller på sats imorgen! Alltid noe å glede seg til!

KlemMari

IMG_6578.JPG