OCR Norway

Da stikker vi!

Mari Weider

Wohoooo! Da er det straks avreise fra Lillestrøm. Slår oss sammen med fineste Mona på gardermoen og jobber oss nedover mot Nederland og Robin som står klar til å ta oss imot. Sko bestemt, norske drakter pakket, løpsoutfiten nesten bestemt og sommerfugler tattovert! Jeg har fått en lei vane nå med å måtte løpe med flashtatttooes. Jeg tenker de bringer meg lykke, sommerfuglene representerer jentene mine og vingene skal bære meg gjennom løpet. Og gudene vet at jeg trenger det nå. Blir en skikkelig ildprøve dette her for min del! Jeg har aldri løpt et så ekte og seriøst løp før - regner med at overskriften imorgen blir #fail, men en ting er sikkert - jeg skal kose meg og ha det gøy! Og til en forandring nå er det ikke bare farten som teller, men faktisk å bevise at man er en ekte hinderløper! For som Supermann sier - skal man være en ekte hinderløper må man også klare hindrene!

Aight - ha en herlig helg og ønsk oss lykke til!!!

KlemM

Endelig sammen igjen!!!! 

Endelig sammen igjen!!!!