OCR Norway

Når alt plutselig ble veldig alvor...

Mari Weider

Mens jeg sitter med håret i en jalla-topp og får gratis peeling fra steinull, skuer utover støv, planker og diverse rot, og kjenner den berømte veggen nærme seg sakte men sikkert....ble alt litt mer alvorlig igår.

For det første kom det en mail med egentlig bra nyheter...jeg hater jo juks i diverse hinderløp, og dessverre er det myyyye juks i disse løpene. Folk hopper over straffen sin, fullfører ikke hindre eller tar 18 burpees istedet for 30. Eneste løpet jeg så langt har opplevd minst mulig juks i er Toughest. og det er vel grunn til at det har blitt et såpass seriøst løp som det har blitt. Men til helgen står Strong Viking for døren og jeg trodde det ble en burpeekavalkade for meg, siden jeg er 98 % sikker på at jeg ikke klarer et par av hindrene. Men jaggu du...istedet blir det armbånd på oss gitt, 3 forsøk pr hinder...og så klippes armbåndet. Dette gjelder Odins wave, som er kvalikpuljen til EM. Coach robin er fast bestemt på at vi skal skåle med disse armbåndene på kvelden...og jeg skal ikke være negativ altså...men litt realist er det lov å være...

Dette kommer til å ta tid ser det ut som...

Ellers kom det en god nyhet igår! JEG ER VISST ALLEREDE KVALIFISERT TIL SPARTAN EUROPEAN CHAMPIONSHIP!!! Litt rart er det dog...for trodde jo dette kom til å bli arrangert i høst, men plutselig er det i Skotland når vi skal dit. De som har kvalifisert seg, blir automatisk flyttet til en championship heat! Wohooo...så fort snøen går i marikollen så flytter jeg inn der, for er visst seriøse bakker i Skotland!

Aight - har ikke noe mer spennende å si gitt - planen var både intervaller og ny outfit fra Skins idag, men ser visst ut som det kanskje går i ball begge deler...men men - alt ordner seg for snille piker har jeg hørt ;)

Ha en fin en da ;)

KlemMari

Fikk forøvrig tidenes kuleste pakke i posten fra Obstacle race magazine igår - et deilig lite plaster på såret!

Fikk forøvrig tidenes kuleste pakke i posten fra Obstacle race magazine igår - et deilig lite plaster på såret!