OCR Norway

Team Skins going to Toughest London

Mari Weider

Helt fra London arrangementet til Toughest ble annonsert ifjor engang har jeg trykket "Skal bli med"...helt sikker har jeg nå aldri vært på at jeg skulle reise, men jeg hadde så lyst. For det første fordi jeg simpelten elsker England, og bruker enhver unnskyldning for å komme meg tilbake - om så bare for en skikkelig snabbtur. For det andre har jeg løpt i Pippingford park i 2014, det var der vi løp vårt første Spartan race og fikk vår første trifecta - og tro dere meg - Pippingford park er magisk! Vel...magisk for oss ihvertfall <3 Magien finner sted når man har det eksepsjonelt bra sammen og vi hadde det rått i Pippingford, Supermann og meg! Og tilslutt må jeg jo innrømme at siden jeg er så utrolig heldig å ha en mann å dele interessene med, to jenter som også digger hinderløp + verdens snilleste mamma som stiller opp som barnevakt - ja da kan man bli med på det som er gøy - og Toughest er et gedigent stort sirkus!

Uansett...drømmen om å løpe Toughest i London gikk elegant ned i vasken da jeg fant ut at det kræsjet med dansehelgen til jentene mine. Og er det noe som er viktigere enn løpingen min, så er det jentene mine. Dansehelgen er årets høydepunkt, og jeg bare må være der. Så da fikk Toughest være Toughest...men løpet lå og lurket i bakhodet, fler og fler skal løpe, ja faktisk så kjentes det ut som alle skulle løpe...bare ikke meg...Men så...programmet for dansingen kom...og say whaaaat...jentene skulle bare danse søndagen...kunne det la seg gjøre...kunne jeg være skikkelig gæern og reise ned og løpe og fly hjem på kvelden??? 

En nitidig jobb med å sjekke hoteller + fly startet....og hva finner jeg - billig fly, ikke så billig hotell - men sammen med Pablo og co så blir magisk! Og voila...fly booket, hotell booket, rask prat med Roger i Skins - og jeg er klar!!! London here I come - Toughest bring on the fun - Pippingford I will meet you again!!! Og jeg får til og med sett jentene danse! Kommer det til å bli tidenes mest episke helg eller hva dere???

Torsdag skal jeg ned til Skins Headquarter og hente litt stæsj til Nederland - vet ikke helt hva løpsoutfiten blir enda - Coach Robin går for thermal og råtassen Mona går for å heller ha det litt ukomfortabelt og løpe desto fortere (ikke positivt for meg da!!!) - så akkurat nå ser det ut som det skal pakkes to outfits, dryrobes og noe løpesko...ikke enig med meg selv der heller gitt...

KlemMari

Fy søren som jeg gleder meg til å løpe med denne fyren igjen ;) My lucky charm!

Fy søren som jeg gleder meg til å løpe med denne fyren igjen ;) My lucky charm!