OCR Norway

Jeg har bestemt meg!

Mari Weider

Om en drøy uke stikker vi til Nederland, Mona, Robin, Martin og jeg. Vi skal representere Norge i Strong Viking Mud Edition! Til å begynne med var jeg litt sånn ...."åhh dette blir langt og slitsomt" (ja det blir fortsatt langt og slitsomt) - jeg har et par personlige mål å forhåpentlig få i boks, men utover det - har jeg bestemt meg nå. Jeg skal kose meg på løpet! Jeg har allerede kvaliken til EM i boks fra Malmø i fjor, så om jeg skal til EM i Nederland i juni så trenger jeg ikke stresse med det. Poenget er at Strong Viking har lagt ut så mange kule teasere på hindre som skal forseres, det er en del man kan spekulere i - dvs hvor det kan lønne seg å ta straffen på 10 burpees tidsmessig ifht å slite seg gjennom hinderet. Det er klart det er kult å få en god plassering her, men samtidig så er det kult å få testet hindre, man kanskje ikke får muligheten til å teste andre steder. Og som en god hinderløpvenn sa til meg i går - "Hvor er stoltheten i å ikke ta hinderet da!" Det er jo derfor vi løper hinderløp er det ikke!

Bare se her:

Jepp - det ser rett og slett ut til å bli en gedigent lang fest! Jeg gleder meg!

KlemMari

 

image.jpg