OCR Norway

Dagens "crazyness"

Mari Weider

BONUSØKT!!!  

Geipen var ca på knærne fordi jeg trodde trening utgikk idag - det skal bli enda mer utfordrende enn vanlig å få trent fremover takket være et bad som skal "ordnes litt på". Og idag måtte vi hente det lille nye badekaret vårt...100 kg som skulle opp trappene - så jeg gledet meg stort...not...men etter litt fikling var faktisk biffen unnagjort på så kort tid at både supermann og jeg fikk gjort unna hver vår økt. Siden min nye "baby" var kommet i hus måtte jeg ut og teste henne. Ja for jeg kan ikke se for meg at det er noe annet enn en Henne...

 

image.jpg

Siden jeg hverken er superpoppis eller toppblogger har jeg pent betalt for dette vidunderet, og vi er allerede bestevenner! Hun var ikke helt oppdatert på pulssonene mine da vi dro på tur, men jeg har fortalt henne hvordan ting skal være nå, så tenker det blir enda bedre på neste tur! Underveis fant jeg ut at hun jaggu er synkron med mobilen min og så alt som skjer på telefonen min gir hun meg beskjed om med en gang;) Hahaha dævver...snakk om multitasking a...

Men nok om det - bonusøkt...etter en liten prat med Coach Robin før ferien sa han at jeg godt kunne løpe meg en tur i sone 2 og, så idag kjente jeg meg vill og herlig gal, og lot pulsen ligge mellom 145-150....hihi fin fin sone 2 løping, med snusing på sone 3! 14 km gikk unna som smurt og kroppen var 100% på lag. Ingen tvil om at vinterferien har gjort godt for kroppen!

imorgen er det slalåm igjen på planen - hvem møter jeg i Tryvann imorgen tro??? 

Så har jeg enda to digge dager til før jobb starter - så treningstimene mine er sikret denne uken også! 

 

Jentene er hjemme alene i helga - og da er det duket for jentefest!!! 

Jentene er hjemme alene i helga - og da er det duket for jentefest!!! 

Og PS...seff kommer ukens atlet ikveld - må 

bare sitte vakt litt til på Megafun;) 

Klem så lenge M

 

Surprise fra Proteinfabrikken idag - herlig glede!

Surprise fra Proteinfabrikken idag - herlig glede!