OCR Norway

Presidenter, visebomser og Skifantaster!

Mari Weider

Nå skal jeg på ingen måte forsøke å virke skinnhellig, for at det var TV på hytta vi leide - både i stua og på rommet til jentene - var på ingen måte noen nedtur. Litt ekstra ro om morgenen og Greys anatomy var da sikret. Men likevel - noe av det herligste med å være på hyttetur er kombinasjonen peiskos, levende lys og kortspill er helt uslåelig. Og det kule er at jentene begynner å få full kontroll her og, så vi er langt forbi vri åtter-stadiet. Utrolig gøy - og i helgen lærte vi (les meg) President. Jeg har hørt om det før, men aldri spilt. Men herlighet så gøy og definitivt vanedannende! Og aldri har vel veien vært så kort mellom boms og presiden;) 

Ellers tok vi en liten pause fra fysisk fostring og bortovergåing, til latter, ville hyl og rask nedoverkjøring! Når jentene hadde vært flinke og gått 3 dager på bortoverski, var belønningen to dager med nedoverski! Og jeg tror jaggu det var noen snille værguder med oss! Mellom -2-5 grader og sol fra blå himmel to dager på rad. Blir ikke akkurat dårlig humør av slikt!!!

...vet dere...jeg slår likegreit til med en liten bildebombing igjen jeg.... 

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more
image.jpg
image.jpg

Heading home now - og imorgen skal jeg fortelle dere noe gøy!!! 

klemMari

 

image.jpg