OCR Norway

Ydmyk!

Mari Weider

...ydmyk er eneste ordet jeg klarer å finne for å dekke over dager som dette her. Om gårsdagen var herlig, var dagen idag perfekt.  Jeg kan ikke komme på noe som kunne vært bedre, vi våknet til sol fra nesten skyfri himmel, trikkeskinnespor, -6 grader og utover dagen sol som varmet som i påsken. 

Det er mange med oss som et på fjellet disse dagene, men likevel er jeg ydmyk denne "selvfølgen". For dette er ikke selvfølge for mange, og jeg er så utrolig lykkelig for at vi kan få lov å lage disse minnene med barna våre. For disse minnene er dyrbare, og jeg bærer de med meg hele året og gleder meg til neste vinter. For vi er forelsket i dette stedet og jeg kjenne roen kommer når vi sjekker inn på hytta. Her er ingen enorm luksus, men akkurat det vi trenger og litt til. Luksusen vi har her er været, naturen og opplevelsene med barna våre.

KlemMari

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

17 km i Winter Wonderland idag - lykke <3