OCR Norway

Luke nr 9 - ta vare på de du er glad i <3

Mari Weider

"Tidsklemma", "tatt av hverdagen", "livet raser forbi" osv...vi har tusen uttrykk for hvor travelt vi har det, og jeg er ikke det spor bedre selv. De siste månedene har bare rast fra meg, og uansett hvor mye jeg har villet det - har jeg atter en gang skuffet meg selv i førjulstiden. De jeg har som mest kjær og som burde være 1.prioritet havner litt bakover i rekkene, det er jobb, det er juleavslutninger, treninger, osv osv - rekken er endeløs av unnskyldninger for ikke å rekke å sette seg ned og nyte hverandre i 10 minutter engang. Den nyinnkjøpte Doktor Proktorboka ligger der uåpnet som en hån mot meg, og jeg gremmes. Noen ganger ekstra mye, og idag er en sånn dag.

Av og til treffer bare livet deg litt ekstra hardt, og jeg blir for 'nte gang minnet på hvor skjørt og dyrbart livet er.

IMG_6160.JPG

Det er helg, jeg har et par nattevakter, MEN jeg skal prøve, jeg lover jeg skal prøve...å lage litt kvalitetstid...jeg kjenner at jeg må det. Litt alenetid med jentene mine, bare vi, og en sofa og en bok. Ja og vi må pynte litt pepperkaker og - og forme noen marsipanfigurer. Og drikke gløgg...varm deilig gløgg med mandler i. Sammen med gode venner, de beste og de mest trofaste - de man ikke ser hver dag, men som likevel alltid er der.

Livet...

IMG_6170.JPG

KlemMari

6E4D7077-2141-4F4E-9074-B8C70C395EE6.JPG