OCR Norway

Luke 8 - Burpeebonanza ;)

Mari Weider

Har dere hørt om henne som er så kjepphøy at hun ikke trenger/gidder å ta burpees hver dag, som de andre gjør i burpeekalenderen?!? Vel - det er liksom meg da. Siden jeg er så eeeeenormt god form, tenkte jeg å bli med litt sånn utover i kalenderen. Og hva passet ikke bedre enn i går å starte. Men rett skal være rett, jeg måtte jo ta igjen alle de andre hadde gjort! Og det ble ikke mindre enn 28 stykker. Lett som en plett....etter en time på mølla, svett og sliten...nei - var ikke lett vøt! Burpees er og blir et smalt lite helv....!

For å si det sånn folkens...det blir ikke noe oppsamlingsheat med burpees fremover - nei nå skal kalenderen følges som hos alle de andre! Dvs 8 i dag! Basta!

Og dere...ha en fin dag da - video ligger som vanlig på insta - ocr_Queen :)

KlemMari