OCR Norway

Luke nr 7 - Dinglende julegris ;)

Mari Weider

Sorry Altså folkens...vært på farten i hele dag!!! Så har rett og slett ikke rukket å sette meg ned og skrive til dere...#elendigblogger! 

Men...jeg har da en liten luke til dere - ikke så avansert - kan egentlig gjøres hvor som helst og når som helst...ja og i hva som helst ;) Jeg valgte en ny variant på sats idag - variert grep! Vi har nemlig en cabelcross-sak med flere grep i toppen, og ved å variere grep der kan man øve på ulik styrke i de ulike hendene. 3 ganger med spensthopp for å komme opp, 2 pull-UPS med nøytralt grep og grepsstyrke - ca 1 mins hver gang - så kun 3 minutter totalt. Det klarer vi alle!

Nå må jeg stikke på vakt - full video finner dere på Instagram - ocr_queen <3

KlemMari

IMG_6179.PNG
IMG_6180.PNG
IMG_6181.PNG