OCR Norway

6.desember feires med #mammaintervaller

Mari Weider

God morgen alle fine :) Jeg går nesten i surr i dager og netter og datoer osv om dagen, av og på nattevakter som jeg er + tusen ting i ilden samtidig. Jeg hopper snart av toget!!! En ting er helt sikkert - mitt nyttårsforsett er allerede klart i hodet mitt - om jeg klarer å følge det aner jeg ikke, men fra 1.januar 2017 skal jeg gjøre mitt aller beste for å bli hakket mer ego enn jeg er nå! Jeg sier ja til alt i hytt og gevær nå, og resultatet blir at jeg selv blir spist opp på alle kanter, og jeg føler at jeg mister meg selv på veien. Og det kan jeg snart ikke lengre sitte (ehhhh eller jeg sitter vel aldri ned gjør jeg vel...) å se på! Og en annen ting...skal jeg faktisk gjennomføre alt jeg har bestemt meg for til neste år, så er det SKJERPINGS!!! For den treningsmengden jeg legger ned nå om dagen er helt latterlig! Den er på et vedlikeholdsstadie og knapt nok det!

Men men - desto bedre grunn til å dele dagens luke med dere - mammaintervaller. Ikke noen revolusjonerende intervaller, men rett og slett snakk om å utnytte tiden man har til rådighet når man har den. Med Karoline på svømming i 60 minutter er det meget begrenset hva man kan få til, og seff frister det å sette seg med mobilen eller en bok i svømmehallen og slappe av en times tid. Men i stedet skrittet jeg over den berømte dørstokkmila, ut i mørket og kulden og kjørte på med 4 x 1 km's drag i Marikollen. En runde oppvarming, 4 aktive drag og en runde nedtrapping + 10 push-ups mellom hvert drag!

IMG_6154.JPG

Holdt på å dø allerede etter første draget...men strengt tatt, hvem bryr seg? Ikke jeg, men noe mer enn 4 drag var helt uaktuelt. Garmin premierte meg med usle 3,3 i treningseffekt, så ikke helt imponert, men det var det jeg hadde å by på i går, og da er alt bedre enn ingenting!

IMG_6155.JPG

Ha en deilig dag da dere - jeg skal sove litt!

NattaklemMari

FullSizeRender.jpg

Trøtt som en strømpe, men med en ny ynglingst-shirt. The 4 monkeytairs har hver sin, og jeg elsker den allerede! Fra en ny spennende potensiell samarbeidspartner - monkeyswing.se!