OCR Norway

Bak luke nr 5...jag bjuder på;)

Mari Weider

Inspirert av Thomas Stordalens innlegg på insta igår.... 

 

IMG_6138.PNG

(Nå har ikke jeg strengt tatt noe prob med Nocco bare så det er sagt, og det er vel ikke poenget til Thomas heller...) Men i denne perfekte verden som vi alle higer sånn etter, så er vi (kanskje) ikke egentlig det. Ja ihvertfall er ikke jeg det....jeg blir like blendet som alle andre av perfekte bilder på insta, snap og Facebook, og mobilen min er stappfull av bilder i x antall varianter, alt for å få det perfekte bildet... 

IMG_6140.PNG
IMG_6139.PNG

Det er ingen spøk å være blogger altså! Takk for filter og den digitale verden! Ta 50 bilder og slett 48, og når alt kommer til alt så finnes det alltids et filter! 

Og det er klart - på jakt etter sponsorer og samarbeidspartnere så vil man jo fremstå perfekt og untouchable! Derfor var jeg så glad for dette bildet: 

 

IMG_5860.JPG

Jeg har alltid ønsket meg å klare dette. Har jo aldri turd å prøve da så har jo strengt tatt ikke visst at jeg ikke kunne! Yess, endelig med i denne klubben som klarer å ta akrobatiske bilder!!!! 

(men for å ha bevismateriale tok vi også video da vi holdt på...jeg mener, sannheten bør vel også frem for en dag. Så til ære for deg Thomas, og til alle dere der ute som har lyst på en god latter - stikk innom insta da vel OCR_queen - jeg bjuder på idag - så kan "perfectionen" fortsette imorgen ;) 

KlemMari

FullSizeRender.jpg