OCR Norway

Bak luke 3 og 4 - Blodsmak i kjeften!

Mari Weider

Jammen må jeg innrømme at det var vondt i vilja idag når jeg satt under ullteppe i en nyrydda stue med fyr på peisen og to lys på adventstaken.  

Meeeen jeg har lovet dere adventskalender og i tillegg klødde det i løpebeinet og å få testet nye greier. Målet for neste år er ikke nødvendigvis å bli best, men å være sterkere. Derfor spente jeg på meg en bæresele og dekk idag, og dro avgårde for å kjøre bakkeintervaller med dekk på slep.

 

IMG_6125.JPG
IMG_6126.JPG

Det er lenge siden jeg har hatt ekte blodsmak i kjeften, men jaggu du opp Longsdalen skreik det i hele kroppen. Ble løping de første meterne og så rask gange resten av bakken. 4 x 600 meter'isj og litt attåt = 8 km og i gave fra Garmin fikk jeg 50 timer restitusjon! Og med 10 push-ups på dekket nederst i bakken hvert drag ble det to luker i ett!

Ha en deilig søndag videre <3

KlemMari

IMG_6129.JPG