OCR Norway

Luke 2 - julepush-ups

Mari Weider

God morgen alle fine! Hele gårsdagen forsvant i en tåke for min del - alt for liten søvn (igjen) gjør seg gjeldene med zombietilstander ute av stand til å gjøre noe som helst fornuftig. Ordentlig stusselig på en fredag kveld, men med mamma siklende i fanget på en jente og den andre godt plassert i armkroken sov ihvertfall jeg meg godt gjennom fredagsfilmen. 

Våkner heldigvis til nye og bedre trakter, straks ut døra til deilig julelunsj, men først - julepush-Ups til dere! Bak luke nr 2 skjuler det seg nemlig 3 x 10 push-ups. Jeg vet et knippe flinke folk har drevet og tatt 100 push-ups om dagen en måneds tid her nå, men det ble rett og slett for mye for meg. 100 er uoverkommelig, men 3 x 10 er perfekt for meg. Tatt på rulle kommer jeg meg dypere og, noe jeg har fått klage på og beskjed om å øve på! 

Så ha en deilig dag - jeg må stikke - mye å gjøre, mye å føre ;) 

KlemMari

IMG_6117.JPG