OCR Norway

Let the journey begin...

Mari Weider

"Skal dere være med å gå Pokemonjakt" spurte Supermann jentene i går kveld? Ikke noe svar, de var opptatt med nye leker de hadde fått i jula og så ingen grunn til å gå ut i kulda og mørket. Jeg lå som et slakt på sofaen med alt for lite søvn (bombe) igjen etter litt ekstrajobb midt i sovetiden - og hadde allerede bestemt meg for at treningsplanene mine denne kvelden skulle drastisk endres. Uten søvn ser jeg ingen grunn til å pushe kroppen gjennom en hard økt som mest sannsynlig blir totalt bortkastet uansett. Motivert var jeg heller ikke.

"Hvis du venter litt kan jeg bli med!" svarte jeg i stedet Supermann. Man skal aldri kimse av en god Pokemonjakt, i hvert fall ikke om den starter tidlig nok.

En kjapp tur på badet og med et aldri så lite lag krigsmaling for å skjule skavanker, en rask nedpakking av utstyr nødvendig til nattevakt + 5 kg ekstra som ble gjemt nederst i sekken, fulladet mobil + headsett...ja og dekket mitt! Jeg var klar!

Ut av døra kl 1930 ga meg 2 timer og 1 minutter til rådighet, og med drøye 7 kg på ryggen, med dekk hengende etter meg og en måpende Supermann på slep startet jeg dagens treningsøkt. Jeg må egentlig si at noe av det kuleste hver gang jeg drar avgårde med dette utstyret er oppmerksomheten fra Supermann, han ler litt av meg, men jeg tror han liker det han ser og. Hehe gøy ;) Og det ble en bra tur, de første 3 km hadde vi følge og da vi kom til det punktet der jeg visste han måtte ned, sa jeg bare at jeg blir med.

"Hvorfor det???" spurte han forbauset! "Still aldri spørsmål" svarte jeg tilbake, for det er jo regel nr 1 i endurance eventene, still aldri spørsmål, bare gjør som du blir fortalt. Og jeg hadde nemlig tenkt at ble jeg med Supermann ned den lange bakken, og fortsatte enda videre nedover, fikk jeg en "deilig" bakke opp igjen til veien videre til jobb. Selskap litt lengre på turen + et fantastisk treningsutbytte opp mørdarbakken. Vinn vinn situasjon.

FullSizeRender.jpg

Resultat av turen ble drøye 10 km, opp et Levelpå Pokemon, 3 nye Pokemons til Pokedexen, 1,5 timer med Joe De Sena på øret og ro i sjela. Ja og ca 70 push-ups fordelt på 10 hver busstopp jeg passerte. Dog ikke strikte langs bakken, så sterk er jeg ikke enda, man eleverte på benk, og det var hardt nok!

IMG_6901.JPG

 Det er så gøy å se at dere er tilbake hos meg etter julefeiringen. Utrolig inspirerende å se så mange titte innom her. Det blir nok mye av dette fremover, og jeg håper dere synes det er spennende å følge meg på reisen mot det vi skal i 2017. Jeg kjenner allerede at det kommer til å bli en spennende reise, der jeg nok kommer til å lære nye ting om meg selv, og som de sier de som har gjort dette, man kommer ut av reisen som en ny person. Å gå alene i 2,5 timer, med inspirerende diskusjoner fra spennende reflekterte personer, gjør at man selv reflekterer over ting - og jeg kjenner at det gjør godt. Så treningen er annerledes, ut av komfortsonen og slett ikke som jeg er vant med - men jeg kjenner at jeg kan komme til å like den. Håper dere gjør det og.

KlemMari

IMG_6731.JPG