OCR Norway

Da er kalenderen oppdatert!

Mari Weider

Jeg har fått endel spørsmål i det siste om hvilke løp jeg skal være med på, hvilke løp man MÅ være med på, og hva som gjelder i sesongen 2017...

Vel la meg si det sånn...shiiiiiiit jeg sliter nå! Big time! Fordi vi har fått så utrolig mange bra norske løp siste året. Det blir valgets kvaler, og jeg må nesten bare anbefale folk å kjenne litt på hva de selv vil. Vært løp har sin egen tvist og sin egen utforming av løpet, noen har masse tekniske hinder som appellerer til noen, andre har mer terreng igjen som andre kan synes er gøy. Noen har enklere hindre og er mer "nybegynnervennlig", noen er store og noen er små. Jeg har oppdatert løpskalenderen her inne så godt jeg har klart med de norske løpene- håper jeg har fått med alle - og om noen savnes vær så snill å rop ut. Neste på listen blir å putte inn noen utenlandske løp også, men her er listen endeløs, så det blir litt mer personlig preg på, eller etter ønsker fra andre.

Hvis noen skulle lure, så blir det for meg å prioritere følgende norske løp iår:

- Barskingen - gleder meg som en unge på julaften! Et av de virkelig bra løpene i Norge!

- Tough Viking - ikke så mye fordi jeg må, men fordi jeg får finfint besøk fra Wales, så da finnes jeg atter i de bratte bakkene i Tryvann

- Chicken Race - Som arrangøren sier "Det måtte et bryllup til for at Dronninga skulle komme!" ...synd men sant, men jeg gleder meg desto mer. Og når jeg har bestemt meg for å skippe elitestart og heller løpe med jentene mine, ja da er det bare å glede seg!

- Viking Race vs X-run - her strides det ville kamper i hjertet mitt, dessverre arrangeres disse to løpene på samme helg, og foreløpig har jeg ikke funnet ut hvordan jeg skal løse denne helgen...

Utover dette blir jeg å finne mye i utlandet iår, jeg er jo egentlig tilhenger av å støtte de norske arrangørene, og føler jeg gjør dette godt nok likevel. Men jeg har også endel  personlige mål som skal oppnåes - håper jeg - og da må jeg dessverre (?) ut av Norge.

I løpet av januar/februar tenker jeg å gå igang med litt presentasjon av de ulike løpene igjen - jeg har gjort det før, men det er mange som har nye tvister på ting iår, og derfor fortjener en ny presentasjon og å bli gjort litt ære på. For at dette ikke skal bli noe personlig eller subjektivt formet, så velger jeg å starte alfabetisk med presentasjonene! Første løp ut når jeg får satt igang blir derfor Barskingen!

Aight - håper dette ga litt mer svar - resten kommer i et eget innlegg i runners world bloggen min <3

Og btw...ukens langkjøring er heldigvis i boks allerede, 14 km til jobb igår, det var kaldt, middagen reiste opp og ned og det var beinhardt psykisk. Formen må definitivt jobbes hardt med fremover!

KlemMari

Moments like this &lt;3

Moments like this <3