OCR Norway

The struggle is real

Mari Weider

Trening skal være gøy ikke sant? Jeg pleier å si til folk som spør om råd - Finn det du synes er gøy og som motiverer deg til å fortsette!  

Selv driver jeg med stikk motsatt - Finn det som gjør mest vondt og fortsett med det! Altså - det er jo helt kokos, og egentlig på ingen måte motiverende. Eller...er det kanskje det på en eller annen syk måte?! For ved å gjøre det som genererer mest hat og smerte så blir man kanskje sterkere? Men kom ikke å si at det et gøy! 

igår kom jeg meg endelig på sykkelen igjen, jeg har vært lat lenge nå denne vinteren, enten løpt når jeg skulle det, eller kjørt bil! Jeg forbanner den bilen! Så enkel, så varm, så god og så behagelig! Sykkelen har jo vært min følgesvenn i maaaange år, og det var litt deilig å sette seg på den igjen! Det er ikke rare turen til jobb, men jeg mener likevel bestemt at selv de små turene gjør sitt i det lange løp! Og siden jeg kom frem til jobben litt før tiden rakk jeg en kjapp tur innom treningsrommet - og som dere ser av videoen på insta (OCR_queen) - the struggle is real! 30 burpees, latterlig enkelt og latterlig vondt!  

 

IMG_6889.JPG

Ha en deilig dag da dere! 

KlemMari

Viktig å slenge inn noen chins og når man har muligheten! 

Viktig å slenge inn noen chins og når man har muligheten! 

...igjen...så enkelt - men så vanskelig! 

...igjen...så enkelt - men så vanskelig!