Camp Weider

En forsmak på det som kommer...

Mari Weider

God morgen alle fine! ...eller morgen er vel å ta hardt i, er jo langt ute på formiddagen allerede, bare jeg som har gått inn i zombiemodus. Plager meg egentlig litt...at jeg ikke har vært "flink pike" og stått opp tidlig for å trene hver dag. Men på en annen side har det vært himmelsk digg å la kroppen hvile og være lat. Jaggu ikke ofte det skjer gitt! 

Men vi snuste da litt på luften igår, en 5 km med pokemonjakt ble til en ørliten forsmak på det som kommer i 2017. Jeg spente nemlig på meg sekken da vi gikk, og nedi sekken puttet jeg den bulgarske sandbagen min på 18 kg. Jeg er nemlig elendig på å bære sekk...skuldrene skriker etter kun få hundre meter. 

IMG_6873.JPG

Har en følelse av at jeg trener litt eksperthjelp på dette sekkestyret. Nå skal jeg riktignok ikke bære så tungt på de første eventene, men likevel. Greit å vite at man kan klare dette. I tillegg skal man både stå i planke, ta burpees OG klare å håndtere at noen krabber over deg sammen med denne sekken. Så her er det bare å begynne å trene på det jeg skal! Hvorenn vondt det enn er! 

Skikkelig Nice å stå i planke blant siggstumper og snuspriser ;) 

Skikkelig Nice å stå i planke blant siggstumper og snuspriser ;) 

Aight - penstasen er på igjen, 2.juledagsselskap og mer mat! Må jo bare bli bra oppladning til ukens løpeøkter som kommer rett rundt hjørne! 

KlemMari

Nye Hokas til han og henne!!! 

Nye Hokas til han og henne!!!