OCR Norway

God første desember

Mari Weider

Jajaja jeg vet det er 2.desember idag - men la meg nå rett og slett henge en dag etter. Jeg orker ikke lengre hige etter å blogge slavisk hver dag, uansett hva - igår hadde jeg hvilepuls store deler av dagen, og jaggu du - det var digg!

Igår var det fotoshoot med Skins og jeg var både gira...og livredd! For det første er det ganske lenge siden sist jeg sto foran et kamera (ja unntatt mitt eget og foran Epic sine da;). For det andre er altså de andre Skins-jentene uendelig nydelige OG ca 20 (!) år yngre enn meg!!! Hehe føles litt som at gamlemor trenger seg på. Men man lever bare en gang ikke sant??? Og gøy var det som alltid, en god fotoshoot faller alltid ned til fotografen, og Håkon som vi hadde med oss var helt fantastisk! Så rolig og avslappet, og da blir modellene det og! 


IMG_6003.JPG

Det var den nye vårkolleksjonen til Skins som skulle skytes og jeg bare lover dere - dere kommer til å elske den! Altså virkelig! Nå kommer feminine farger og mønstre, noen av de samme toppene som før, men også endel loosefit som vi bare må elske...ja og en kosedress jeg MÅ ha i skapet mitt i februar!!! Skins har virkelig skjønt det nå. I tillegg kommer også A400 serien i ny pryd, og hvor classy og elegant! Elsk, elsk, elsk!

IMG_6094.JPG
IMG_6079.JPG

Det var virkelig en annerledes shoot, så skal bli gøy å se bildene - over her er fineste Julia "in bed" på Savannen - en helt rå butikk med uendelig mye fine ting og så mye spennende man kunne ta bilder med! Man må jo bare digge en "treningsshoot" der man får lov å tusle rundt i en lekker butikk og finne seg en "location";) 

IMG_5991.JPG

En deilig stol f eks ;) Legg merke til detaljene på denne toppen!!! Jeg var egentlig litt ferdig med rååååsa og sånn...men dette funker altså! 

Men nok om det - etter en deilig lunsj på The Juicery..... 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

....bar det hjemover igjen, ikke rare arbeidet som var gjort, men slitsomt nok var det. En rask dupp på sofaen og så var jeg klar for resten av kvelden og natten! For dere - jeg tenkte å sette igang en sånn julekalender. Ikke bare for dere - men rett og slett litt for meg selv og! For denne Off-season mentaliteten må det bli slutt på, og da nyeste Shape-up ramlet ned i postkassen 30.nov ble jeg inspirert, det står det en øvelse pr dag man kan gjøre frem til jul - og jeg har allerede snikkjørt luke 1 - som var 3 x 20 kettlebellswing! Jeg elsker kettlebell - og når man ser ut som en nisse - les ikke så lett å ta bra bilder - ja ikke i det hele tatt faktisk! Så ble det en god del swings før jeg kunne finne noe som liknet på presentabelt... Men altså - 1.desember - 3 x 20 kettlebellswings - og en rolig 9 km til jobb! Bra start på desember!

IMG_6104.JPG

KlemMari