OCR Norway

Luke 19...FAIL!

Mari Weider

Jaja man kan ikke få til alt man vil. Eller...får man i det hele tatt til noe??? Av og til kjennes det skikkelig #fail ut! Idag skulle jeg teste utfordringen til SkinsRoggan...LETT tenkte jeg! Boxjump + handstand = BOOM!!! Men jaggu du...sidrumpa og treg + dritskummelt å skulle sette nesa i veggen. Det var nemlig kravet for godkjent øvelse. Klart jeg kan hoppe på box og klart jeg kan stå på hendene....men ikke close enough...og ei heller rask nok. Dette må jobbes med! 


IMG_6793.PNG

Ellers ble det en ren styrkeøkt idag med gode gamle øvelser som knebøy, strakmark og benkpress faktisk! Har ikke trent det på nesten to år, så happy med å klare det igjen, og ler meg ihjel av hvor svak man er!!! Myyye som må jobbes med gitt;) 

Ha en deilig kveld da - nå er det snart juuuul!!! 

KlemMari

IMG_6801.JPG